Detingut un home per un delicte d’agressió sexual

Agents de la Unitat de Convivència i Seguretat de la Policia Local de València (UCOS) han detingut a un home de 27 anys com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual. Els fets es van produir anit, al voltant de les 01.00 hores, quan una patrulla realitzava tasques de prevenció per la zona pròxima a l’antiga fe i va ser requerida en veure a diverses dones discutint amb dos homes.

En entrevistar-se amb les parts, el grup de dones manifesta que dos homes els han increpat en diverses ocasions i volen que els deixen tranquil·les. Després d’una conversa, tots dos homes es comprometen a no molestar i allunyar-se del lloc. No obstant això, 15 minuts més tard, es torna a requerir a una patrulla en el carrer Joaquim Ballester perquè, pel que sembla, hi ha diverses persones barallant.

Agents de UCOS adverteixen com els dos homes amb els quals s’havia parlat, estan colpejant a un grup de dones i tots dos salen corrent en veure a la patrulla. Es deté a un d’ells i es comuniquen les dades de l’altre home que ha fugit que havia sigut identificat minuts abans. En entrevistar-se amb el grup de dones, manifesten que tots dos homes han intentat agredir sexualment a una d’elles pel que la resta del grup havia intentat defensar-la sent colpejades les tres amb objectes contundents. Agents de UCOS traslladen a la dona a un centre hospitalari i posteriorment a una comissaria on ha interposat una denúncia.