Delictes contra la salut pública, tinença il·lícita d’armes i falsificació

coche-policia

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un home de 32 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes contra la salut pública, tinença il·lícita d’armes i falsificació moneda, després de pel que sembla vendre i distribuir cocaïna des del seu establiment comercial, en el qual van intervenir un revòlver, 600 euros pel que sembla falsos i una retallada d’una bossa de plàstic que contenia restes de, pel que sembla, cocaïna. Els policies van realitzar un registre domiciliari on van intervenir uns 62 grams de, pel que sembla, marihuana.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies a través de la pàgina , que en un establiment comercial de Gandia es podrien estar venent substàncies estupefaents a la menuda.

Durant les recerques, els agents van establir un dispositiu de vigilància en els voltants del mateix i van observar un continu tràfec de persones que després d’entrevistar-se amb el sospitós durant un escàs temps, abandonaven el mateix sense realitzar cap compra.

Els policies van realitzar una inspecció de l’establiment on van localitzar un revòlver, diverses llibretes amb anotacions, uns 5.000 euros, dos bitllets de 100 euros i dos bitllets de 200 euros, pel que sembla, falsos i una retallada d’una bossa de plàstic que contenia restes de, pel que sembla, cocaïna.

Posteriorment, els agents van realitzar un registre en el seu domicili de Gandia on van intervenir uns 62 grams de Cogolls de, pel que sembla, marihuana.

Finalment, els policies després de realitzar diverses comprovacions ho van detenir com a presumpte autor dels delictes contra la salut pública, tinença il·lícita d’armes i falsificació de moneda.

El detingut, sense antecedents policials, després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’Autoritat Judicial quan para açò anara requerit.

Gràcies a la col·laboració ciutadana a través de la pàgina