Deliveroo amplia el seu servici de repartiment en platges de la Comunitat per a arribar a vaixells amb motos aquàtiques

Deliveroo ha estrenat aquest estiu el seu nou servici de repartiment de menjar a vaixells fondejats a València, Castelló, Alacant i Benidorm a través de motos aquàtiques, segons ha informat aquest dimecres la companyia.

Deliveroo ha estrenat aquest estiu el seu nou servici de repartiment de menjar a vaixells fondejats a València, Castelló, Alacant i Benidorm a través de motos aquàtiques, segons ha informat aquest dimecres la companyia.

En total, les motos aquàtiques dels ‘riders’ arribaran a 17 poblacions: Barcelona, València, la Corunya, Alacant, Màlaga, Palma de Mallorca, Almeria, Marbella, Vigo, Cartagena, Fuengirola, Badalona, Huelva, Benidorm, Castelló, Tarragona i Santander.

En elles, segons explica la companyia, els clients podran demanar directament des del seu vaixell plats de restaurants com Taco Bell, Goiko Grill, Miss Sushi, Five Guys o Ginos.

Així, hauran de fer la seua comanda en l’app de Deliveroo, indicar la seua posició i un dels repartidors de l’empresa els portarà el seu menjar favorit fins a l’embarcació. En aquest cas les comandes es realitzen en motos aquàtiques, una novetat en el sector d’entrega de menjar a domicili que introdueix Deliveroo per als seus clients.

Així mateix, per als clients que es queden en terra, Deliveroo reparteix comandes de menjar en les platges de totes aquestes poblacions, un servici que va llançar el passat estiu.

Encara que el servici de repartiment a vaixells s’estrena aquesta temporada a Espanya, en altres països Deliveroo ja té experiència en entrega en embarcacions. Al Regne Unit, l’empresa reparteix comandes amb motos aquàtiques des del 2017, mentre que a París i a Singapur s’han realitzat algunes entregues a vaixells fluvials des del passat any.

“Deliveroo va nàixer amb la missió de portar el menjar dels millors restaurants on estiguen els nostres clients i això inclou la seua llar, el seu lloc de treball o lloc de vacances. Després de l’èxit que estan tenint els nostres repartiments en platges, començar a realitzar entrega en vaixells era el següent pas”, assegura la directora de comunicació B2C de Deliveroo Espanya, Blanca Rodríguez.

ValenciàEspañol