domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Demà arranquen les Festes de Paterna amb la Cordà

L’Ajuntament reforçarà el servei de neteja municipal, especialment després dels grans esdeveniments com la Gran Nit Mora i Cristiana o la Cordà, augmentant el servei amb deu peons de neteja i dues barredores

Demà dijous, 17 d’agost, a les deu de la nit, Paterna donarà la benvinguda a les seues Festes Majors amb el tradicional pregó des de la balconada de l’Ajuntament.

Després del discurs, que enguany serà a càrrec de Ferrán Gadea, conegut actor valencià de sèries de televisió com a “L’Alquería Blanca”, començaran quinze dies replets d’esdeveniments, amb especial interès per la Cordà, que enguany s’estrena com a Festa d’Interès Turístic Nacional.

Amb l’objectiu que les Festes transcórreguen sense incidents, la Policia Local de Paterna comptarà amb més de 200 reforços policials durant les dues setmanes festives.

Així mateix, durant la Cordà, hi haurà fins a 50 persones vetlant per la seguemergències sanitàries, conformant el dispositiu especial que comptarà amb un hospital de campanya per a atendre les possibles emergències.

Últimas noticias

Contenido relacionado