Demanen 18 anys de presó per al home que va planejar matar Pedro Sánchez per l’exhumació de Franco

La Fiscalia demana 18 anys i 6 mesos de presó per a un ultra, que era vigilant de seguretat, tirador expert i tenia una llicència d'armes, i que presumptament planejava matar el president.

La Fiscalia demana 18 anys i 6 mesos de presó per a un ultra, que era vigilant de seguretat, tirador expert i tenia una llicència d’armes, i que presumptament planejava matar el president del Govern central, Pedro Sánchez, per la decisió d’exhumar el dictador Francisco Franco del “Valle de los Caídos”.

En l’escrit d’acusació que ha consultat Europa Press, el Ministeri Fiscal el considera culpable d’un delicte d’homicidi en grau de proposició a més de delictes de tinença d’armes i municions de guerra, de tinença d’armes prohibides, de dipòsit de municions no autoritzades i de tinença d’explosius, amb l’agreujant de discriminació ideològica.

L’home va fer comentaris en grups de WhatsApp en contra de la decisió d’exhumar Franco, i sobre Sánchez va dir que li “agradaria tenir-lo en el punt de mira”, i a sa casa tenia un arsenal de 16 armes curtes i sis de llargues, rifles de precisió i un fusell d’assalt.

ValenciàEspañol