Demòcrates Valencians celebrarà la seua Assemblea General el 7 de juliol

assemblea

Demòcrates Valencians (DV) celebrarà la seua Assemblea General el pròxim dissabte 7 de juliol en la ciutat de València. Esta Assemblea General serà la segona que viu el partit valencianista i té com a objectiu triar una nova executiva que guie al partit de cara a les pròximes eleccions municipals i autonòmiques.

El portaveu del partit, Sandre Llopis de Pau, ha animat a tots els afiliats, simpatitzants i amics del partit a acudir i participar dels debats, ponències i eleccions internes. L’acte tindrà lloc en el número 22 de la Plaça de l’Ajuntament de València.

L’Assemblea servirà per a començar a anunciar alguns dels municipis on el partit concorrerà a les eleccions municipals, bé siga de la mà de forces locals o en solitari. Segons el portaveu demòcrata “esta reunió ens ha de servir d’impuls per a donar un segon bot en qualitat i per a anar confirmant col·lectius i partits locals que se sumen al valencianisme de centre, valencianista i autonomista”.

Demòcrates aprofitarà esta ocasió per a renovar i reforçar la seua estructura comarcal i local. Igualment l’acte estarà obert a la participació de regidors independents i no adscrits que estiguin interessats en conèixer el projecte centrista i valencianista que representa Demòcrates Valencians.

La candidatura encapçalada per Sandre Llopis de Pau com a secretari general, i que compta amb Helena Àvila com a responsable d’organització i noms com Blai Vanyó, Ricard Lluc, Ramón Aznar o el regidor de Demòcrates Valencians en Teulada Moraira, Jordi Martínez, serà la que previsiblement prenga el relleu a l’actual gestora.

Llopis de Pau ha destacat que “estem treballant per a articular un projecte transversal on puguen estar des d’ex regidors populars com el nostre alcalde de Cerdà, José Luís Gijón o Jordi Martínez, històric del PSPV de Teulada-Moraira”.

Publicitat