Demòcrates Valencians aposta per ocupar la centralitat política valenciana

Ha celebrat aquest cap de setmana la seua primera ESCOLA DE TARDOR a Torrent, amb la participació d'una trentena de compromissaris

Demòcrates Valencians, l’opció política que representa el valencianisme centrista en la nostra terra, ha celebrat la seua primera ESCOLA DE TARDOR aquest cap de setmana a Torrent (Horta Sud).

Amb ella ha iniciat els seus treballs preparatoris de cara a les Eleccions Valencianes de 2019, definint el seu marc doctrinal i estratègic davant les pròximes eleccions europees, autonòmiques i municipals.

Amb la constitució de quatre grups de treball, dedicats a l’autogovern, la gestió pública, la creació de riquesa i la projecció exterior, una trentena de participants han desenvolupat un intens treball l’objectiu del qual ha sigut establir les línies mestres ideològiques i programàtiques de Demòcrates Valencians davant la pròxima convocatòria electoral.

El secretari general de DV Natxo Temiño ha declarat en la jornada de clausura: “Volem construir una nova manera d’interpretar la realitat valenciana que redunde en una major dosi de benestar per als ciutadans de la Comunitat Valenciana”.

Publicitat