12.2 C
Valencia

Democràtes Valencians presenta el seu programa electoral per a València

Democràtes Valencians ha presentat el seu programa per a València amb un decàleg de política municipal que incideix en la cultura, l'educació i el turisme.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Democràtes Valencians ha presentat el seu programa electoral per a València amb un decàleg de política municipal que incideix en la cultura, l’educació i el turisme.

1. Ciutat Capital. València pot ser una capital mediterrània de primer orde, ocupem una posició central entre la península ibèrica i el mediterrani occidental. Una ciutat capdavantera i referent en molts àmbits. Hem de tindre l’ambició de projectar-nos en un món global. Reclamarem les inversions necessàries en el port, aeroport, corredor ferroviari, AVE a Tarragona, etc per a fer-ho possible. Reivindicarem la carta de capitalitat per a la Ciutat de València amb el corresponent finançament del Estat.

- Publicitat -

2. Ciutat de la Cultura. Potenciarem la nostra cultura, la nostra llengua valenciana i el nostre patrimoni com valors fonamentals a preservar de la nostra identitat col·lectiva. Fomentarem totes les festes tradicionals i recuperarem la Cavalcada del 9 d’octubre dins d’una setmana de festes representatives de tota la Comunitat Valenciana. Rehabilitació del Cine Metropol com a sala d’exposicions, cultural, sala d’actes i filmoteca. Accés directe per a vianants des del llit del riu Túria al Sant Pius V i al Convent de la Trinitat.

3. Ciutat Erasmus, Ciutat universitària. L’oferta acadèmica universitària fa de la nostra capital és una de les preferides pels estudiants del programa Erasmus. Impulsarem en el Cabanyal i el Canyamelar l’Erasmus Town, en col·laboració amb les universitats i la GV, una oferta de residències, acadèmica, centres júnior d’investigació, cursos de llengües, activitats esportives etc que convertisca València en Ciutat Universitària i promoga l’establiment en la nostra ciutat de la intel·ligència jove europea.

- Publicitat -

4. Mobilitat. Impulsarem i fomentarem l’ús dels mitjans de transport alternatius i no contaminants sense imposicions. Reclamarem a l’Administració Autonòmica i Central les inversions que calguen en el transport metropolità que eviten el caos en els accessos a la Ciutat, a més de la creació d’aparcaments dissuasoris en les entrades de la capital. Tractarem amb igualtat a tots els barris de la Ciutat i fomentarem l’habitabilitat del Centre Històric. Modernitzarem el pagament en l’EMT per tat de reduir el temps de duració de cada parada i fer-lo més eficient.

5. Ciutat acollidora: turisme. La nostra ciutat pot ser un referent del turisme de qualitat. Hem de diversificat i cuidar l’oferta: platges, cultura, gastronomia, congressos. València ha de ser una ciutat cívica i respectuosa, oberta, acollidora i inclusiva, on tots ens sentim segurs, lliures i integrats. Especialment per als turistes que ens visiten, desenrotllarem un Pla especial se seguretat i vigilància en zones turístiques de prevenció dels delictes i d’atenció a les víctimes.

- Publicitat -

6. Patrimoni i vivenda. Tenim un patrimoni municipal molt gran i en gran part en una escassa utilitat ciutadana i en massa ocasions degradat. Hem de donar resposta a les necessitats dels veïns fent un ús social d’eixe patrimoni. Tenim una enorme quantitat de solars que son un focus de brutícia, insalubritat i perill. Incentivarem a la seua promoció d’acord amb els propietaris i les empreses constructores per tal d’augmentar l’oferta de vivenda. Atenció especial als xicotets solars entre mitgeres que donen una imatge de ciutat inacabada.

7. Desburocratització i simplificació administrativa. És un objectiu prioritari per al nostre partit ja que és un dels més importants impediments per a augmentar la productivitat de les nostres empreses. Simplificació, refosa de normativa i recolzament de mitjans informàtics o electrònics per a fer més senzill per a empreses i ciutadans el compliment dels seus tràmits i obligacions legals, fiscals, laborals, etc. D’esta manera l’administració es posa al costat del teixit productiu i no en contra seu.

8. Gestió econòmica rigorosa, equilibri pressupostari. El rigor pressupostari no pot ser una imposició externa, ha de vindre del convenciment de que només amb una bona i eficient gestió dels recursos públics obtindrem els millors resultats per al benestar de la societat, més treball, més economia productiva, més i millors servicis públics, més justícia social. El recurs al deute públic només traslladarà el problema a les generacions futures.

9. Punt únic i centralitzat d’atenció empresarial. L’Administració Pública no pot constituir un fre a l’activitat empresarial i mamprenedora, ans al contrari, ha de ser una ajuda al seu establiment, funcionament i evolució. Ha de ser proactiva en esta missió per a que l’economia productiva puga sostindre una societat justa, democràtica i solidària. La creació d’una Agència de Punt Únic d’Atenció Empresarial serà un element essencial en una nova època en la que l’esperit empresarial siga reconegut per tota la societat com una activitat imprescindible per al seu progrés.

10. Ciutat amb qualitat. Estem orgullosos de la nostra ciutat, de la convivència que ens caracteritza. I ho demostrarem fent-la més neta, mes habitable, més amigable per a xiquets i majors, més accessible i més verda. Una ciutat per a tots i totes amb un ajuntament que treballe cada dia per la qualitat de vida de tots els ciutadans i fer d’esta qualitat un segell identificatiu de Valéncia. En el nostre projecte de ciutat no caben les exclusions de les persones ni dels barris.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,020FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló activa el Cecopal després de la declaración de l’estat d’alarma per a reforçar la resposta devant la covid-19

L'Ajuntament constituirà aquest dimarts aquest òrgan de coordinació política i tècnica per a abordar les noves mesures

La Diputació de Castelló aposta per un model de turisme sostenible i respectuós amb la cultura i les tradicions

La institució participa en un estudi per al foment de la cultura rural sostenible del bé comú, presentat hui a Alfondeguilla en l'acte organitzat per l'Associació Valenciana per al Foment de l'Ecomomia del Bé Comú

Vila-real encara la segona ona de la pandèmia amb prop de 800 denúncies des de març

L'Ajuntament de Vila-real encara el nou estat d'alarma i les restriccions de la segona ona de la pandèmia amb l'experiència del paper “clau” que tant Policia Local com Protecció Civil han exercit des del 14 de març en la lluita contra la covid-19.

La Sanitat valenciana passa la barrera de les 1000 persones ingressades a hospitals per coronavirus

La Comunitat Valenciana ha registrat 356 confirmats per prova PCR o a través de test d'antígens.

Alcalà-Alcossebre contractarà tres persones desocupades per a treballs de prevenció de la COVID-19

Dins del programa ECOVID que promou la contractació de persones de més de 30 anys, en situació de desocupació a conseqüència de la COVID-19, que desenvolupa la Generalitat Valenciana en col·laboració amb els Ajuntaments
- Advertisement -

: Valencià