La formació Demòcrates Valencians prepara la pròxima campanya electoral

El partit valencianista celebra el pròxim 22 de setembre la seua II Assemblea

Donar el tir d’eixida per a preparar la pròxima campanya electoral. Açò és el que pretén Demòcrates Valencians amb l’acte que se celebrarà dissabte que ve 22 de setembre, a partir de les 10h, en el saló d’actes de l’edifici Europa de València. Allí, la formació valencianista aprovarà l’adaptació legal dels seus estatuts i l’elecció de l’executiva que portarà a este partit a les pròximes eleccions autonòmiques, municipals i europees.

La votació serà a càrrec dels afiliats al partit, però els simpatitzants també estan convidats al acte, sempre que s’inscriguen en este enllaç per tema d’aforament. A més, el conclave demòcrata comptarà amb la presència de convidats d’altres formacions de l’Estat amb les quals mantenen relacions polítiques, com el PNB, Col·lació Canària o el PI de les Balears.

Durant la celebració de l’assemblea, es presentaran les agrupacions municipals que ja estan consolidades. Així mateix, també estaran presents membres de les agrupacions en formació.

Demòcrates Valencians, formació “que abandera el centrisme en valencià amb una voluntat de renovació ferma”, va nàixer en 2013. Per circumstàncies electorals, van aconsellar congelar el projecte el passat 2015, però ara, estan decidits a reactivar-se “per a poder defensar els interessos dels valencians l’any 2019” perquè asseguren que “s’ha fet més urgent que mai articular la nostra alternativa”.

Publicitat