Demòcrates Valencians presentarà mig centenar de candidatures municipals el 26 de maig

Ha celebrat aquest cap de setmana a Pego (La Marina Alta) el Consell Polític de la formació, on ha acordat anar de la mà de CCD (Coalició de Centre Democràtic) autonòmicament

Aquest cap de setmana a Pego (La Marina Alta) Demòcrates Valencians ha celebrat el seu Consell Polític. La força centrista valencianista ha marcat la seua estratègia electoral de cara a les eleccions valencianes de 2019.

Mig centenar de candidatures municipals seran les que presentaran els valencianistes moderats el 26 de maig, abastant comarques com La Marina Alta i Baixa, La Plana Alta, el Baix Maestrat, Horta Nord i Sud, La Vall d’Albaida, La Costera, La Ribera Alta i Baixa, el Camp de Túria o l’Alacantí.

El partit demòcrata també ha treballat un acord autonòmic amb Coalició de Centre Democràtic de la Comunitat Valenciana (CCD-CV), configurant la plataforma electoral, centristes per a concórrer a les eleccions a Corts Valencianes.

A escala europea, els valencianistes de centre han aprovat concórrer al Parlament Europeu al costat de l’aliança liderada per Coalició Canària i on també participen els balears Proposta per les Illes i els catalans Units per Avançar.

El portaveu dels demòcrates i candidat a l’alcaldia de Castelló Roger Mira ha declarat: “El projecte de Demòcrates Valencians ja és una potent realitat que ve per a regenerar i valencianitzar la política de la nostra terra des de la moderació i el sentit comú. Som el partit central per a tota la Comunitat Valenciana i actuarem com a valencians per damunt de tot”.

Publicitat