12:12 - martes, 5 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Demòcrates Valencians prepara la seua Assemblea General per a les eleccions

Una delegació dels valencianistes centristes assistirà aquest diumenge a Bilbao al Alderdi Eguna del PNB.

Demòcrates Valencians (DV) celebra la seua Assemblea General dissabte que ve 5 d’octubre a Gandia (La Safor).

En el conclave elegirà als seus càrrecs directius així com presentarà sengles documents estratègic i ideològic. Albert Sarrió (València) revalida en la seua candidatura a la Secretària General formant tàndem amb Roger Mira (Castelló) en la sotssecretària, liderant un equip executiu cohesionat i transversal. La Junta Directiva, òrgan consultiu entre congressos, serà presidit per Carles Fontestad (L’Horta Nord), secundat per Ciro Palmer (La Safor).

Davant la convocatòria electoral de les eleccions generals del 10 de Novembre, el partit moderat valencianista celebrarà una Comissió Gestora dimarts que ve 1 d’octubre on traçarà el seu paper a jugar en l’àmbit polític valencià. DV va llançar aquesta mateixa setmana una proposta de LLISTA PATRIÒTICA on confluir les diferents opcions que es reclamen d’estricta obediència valenciana, així com els diversos partits d’implantació comarcal i local de llarg a llarg de la Comunitat Valenciana.

I dins de les relacions establides amb la coalició CEUS (Coalició per una Europa Solidària), Demòcrates Valencians serà el representant de la Comunitat Valenciana en la celebració del Alderdi Eguna, el dia del Partit Nacionalista Basc (PVN) el qual tindrà lloc a Bilbao aquest diumenge 29 de setembre. Al costat de representants de Coalició Canària, Proposta per els Illes Balears o Compromís per Galícia, la delegació valenciana estarà encapçalada per Alfredo García-Petit i Lluís Bertomeu.

Últimas noticias

Contenido relacionado