Cs exigeix la dimissió “immediata” d’Empar Marco com a directora d’À Punt després de ser imputada per presumptes irregularitats

Toni Cantó critica que el tripartit "utilitze els mitjans públics com a arma de negociació del Consell" i reclama que "es garantisca la seua sostenibilitat i despolitizació".

Ciudadanos (Cs) en la Comunitat ha exigit la dimissió “immediata” de la directora general d’À Punt, Empar Marco, després de ser imputada per la justícia per presumptes irregularitats en l’adjudicació de contractes.

“La gestió dels mitjans públics valencians, convertits en una eina de propaganda de Compromís, ha sigut nefasta i incompetent des del primer moment”, ha assenyalat el líder de Cs en la Comunitat Valenciana, Toni Cantó després de recordar que “Marco ni tan sols ha sigut capaç de complir amb uns índexs d’audiència dignes ni d’aconseguir els objectius en ingressos per publicitat”. En aquest sentit, ha recordat que “en el seu primer any de vida, À Punt només ha recaptat el 20 per cent del total d’ingressos previstos, la qual cosa es tradueix en una mica més de 800.000 euros del total de quatre milions inicialment programats”.

Rovira  

A més, Cantó ha reclamat al tripartit que “no utilitze À Punt com una arma de negociació en la formació del nou Consell, sinó que prevalga el servei públic de la radiotelevisió valenciana per a tots els ciutadans”. “Des de Cs reivindiquem, una vegada més, uns mitjans de comunicació públics completament despolititzats, plurals, i sostenibles quant al seu pressupost i plantilla, perquè no acaben convertint-se en una nova Canal 9”, ha conclòs.

PublicitatJuega Limpio Orihuela