10:12 - jueves, 7 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Dénia compta amb la col·laboració de la Generalitat per a promocionar-se com a Ciutat Creativa Gastronòmica de la Unesco

  • Turisme contribuirà amb 190.000 euros per promocionar la gastronomia de Dénia i el D’NA Festival Gastronòmic
  •  Colomer ha signat un conveni de col·laboració amb l’ajuntament de la localitat

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha subscrit un conveni de col·laboració entre l’Agència Valenciana del Turisme i l’ajuntament de Dénia per a l’engegada del pla de promoció de la gastronomia de la localitat i de la Comunitat Valenciana.

Mitjançant aquest acord, Turisme destinarà 190.000 euros perquè l’Ajuntament de Dénia duga a terme les actuacions que comprén el seu pla de promoció de la gastronomia local.

En concret, els dies 30 de setembre i 1 d’octubre se celebrarà el festival gastronòmic D’NA a Dénia, els objectius del qual són posicionar la marca Dénia i Comunitat Valenciana com a referent gastronòmic internacional, així com convertir la capital de la Marina Alta a la seu de la Xarxa de Ciutats Creatives de la Gastronomia Unesco.

Servirà, a més, per consolidar el nomenament de Dénia com a Ciutat Creativa de la Gastronomia Unesco i difondre el seu treball pel turisme gastronòmic sostenible i com a vehicle de promoció de la cultura mediterrània valenciana. Cuiners, productors i representants de diferents parts del món es donaran cita en la localitat.

Francesc Colomer ha ressaltat l’esforç de Dénia per un projecte de turisme gastronòmic que ha unit a institucions, productors, pescadors i hostalers i que “ha atrapat l’ànima del Mediterrani” com a valor singular destacable entre l’oferta turística global.

L’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt ha assenyalat que la pràctica majoria de les Ciutats Creatives de la Gastronomia de la Unesco han confirmat la seua assistència al DN’A Festival Gastronòmic de Dénia i s’ha mostrat convençut que l’esdeveniment “suposarà un abans i un després en la projecció de la ciutat.”

Últimas noticias

Contenido relacionado