viernes, 24 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Dentingut un veí d’Almenara amb 4,1 quilos de marihuana

Un home de 62 anys, veí d’Almenara, ha sigut detingut en el marc d’una operació de la Policia Local i la Guàrdia Civil del municipi que ha permés la confiscació de 4,1 quilos de marihuana i l’acusació d’un presumpte delicte contra la salut pública.

Tot va començar quan per part de la grua es va retirar un vehicle de la via pública a Almenara, del que posteriorment els agents de la Policia Local es van adonar que desprenia una forta olor a marihuana, per la qual cosa després de procedir al registre del mateix es van detectar dues caixes embalades on es trobaven una sèrie de plantes de marihuana que després de ser desfullades, van arribar a pesar 4 quilos.

En aqueix moment la Policia Local d’Almenara va procedir a la detenció, per un delicte contra la salut pública i a confiscant-li les plantes i llegint-li els seus drets. Tot seguit les diligències van ser continuades per la Guàrdia Civil de la localitat, que va prosseguir la recerca, sol·licitant les pertinents autoritzacions i realitzant els registres necessaris per a continuar la recerca en altres punts, per a concloure tot el procés iniciat anteriorment.

Últimas noticias

Contenido relacionado