06:03 - lunes, 4 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Denuncien a Instapack i Amazon per cessió il·legal de treballadors

CNT va posar en coneixement de la Inspecció de Treball la formalització de contractes temporals abusius.

La central sindical va interposar el mes de maig passat una denúncia davant la Inspecció de Treball de València en la qual se sol·licitava la declaració de cessió il·legal entre INSTAPACK, AMAZON i altres empreses que, finalment, ha sigut reconeguda en altres parts de l’Estat.

CNT va posar en coneixement de la Inspecció de Treball la formalització de contractes temporals a través d’una ETT, els quals considera abusius. Una extrema precarietat que pateixen diàriament els repartidors/as d’AMAZON a València, treballant per a diferents societats mercantils com INSTAPACK (amb seu logística a Paterna) o INTERNET COMMERCE SOLUTION, etc.

El sindicat considera que existeix cessió il·legal de treballadors/as per la formalització de contractes de duració determinada en supòsits no permesos per la Llei i per l’encadenament successiu de contractes de posada a disposició per a cobrir necessitats que, en realitat, són permanents de l’empresa usuària, i no circumstancials.

CNT també ha aconseguit que la Inspecció obligue l’empresa a complir les mesures de seguretat més bàsiques enfront del risc de contagi per la COVID-19, a la revisió de vehicles que es trobaven en pèssimes condicions i a establir protocols de neteja d’estos, entre altres. La plantilla eixia a repartir productes d’AMAZON sense tot just mesurades de prevenció de riscos.

Últimas noticias

Contenido relacionado