Denúncies i desallotjament en un local d’oci de Benicalap per multiplicar per huit l’aforament permés

La Policia Local de València denuncia a un local d'oci en el barri de Benicalap per detectar que multiplicava per huit l'aforament permés en el seu interior.

AVL

Es trobaven 126 persones a l’interior d’aquest local, mentre que la normativa del COVID-19 indica que tan sols podien romandre un total de 49. D’aquesta manera, es va incomplir greument la norma del 30% de l’aforament de l’establiment.

Els clients es trobaven dempeus, ballant i sense utilitzar la màscara, alguna cosa que incompleix totalment les mesures restrictives perquè el virus no es continue propagant entre la gent.

També van detectar que hi havia diversos grups de persones assegudes en el local agrupant-se més de sis, la qual cosa continua incomplint la norma pel màxim permés.

Els agents de la Policia Local de València van denunciar als clients i a l’amo del local on van ocórrer tots els incompliments de les normes contra el Coronavirus. A més, els agents van instar que es desallotjara immediatament l’establiment i cessara la seua activitat.

- Advertisement -
CatalanSpanish