viernes, 19 abril 2024

El Eldense finalitza la seva jornada número 34 amb una dura derrota davant el Silla (2-0)

Els de Mullor no han aconseguit superar la barrera de fora de casa i perden l'oportunitat de sumar punts.

A tan sols vuit jornades de finalitzar la Lliga, el C.D. Eldense s’ha enfrontat al Silla C.F. al poliesportiu Municipal “Vicente Morera”. L’equip blaugrana no ha trobat la victòria en aquest camp, i per això torna a casa sense sumar punts.

Als 12 minuts de l’inici de la trobada, l’Eldense va tenir una de les poques oportunitats d’anotar un gol al seu favor. La pilota venia conduït per Chema Díaz, que en una jugada s’ho va passar a Jaime Jornet, i aquest a Crist Díaz. El canari va xutar cap a porteria i la pilota es va trobar amb el travesser.

Després d’aquest moment, el Silla va estar al peu del canó per aconseguir en el minut 42 el primer gol del partit a favor seu, amb un llançament de Mauro. Després de la represa del xoc, els valencians van continuar la seva ratxa, i van anotar el segon gol al seu favor sota les botes de David Verdú, sentenciant d’aquesta manera el partit a un 2-0.

Aquest cap de setmana no es disputarà cap partit a causa del debut de la Selecció Valenciana, per la qual cosa l’Eldense aprofitarà per descansar i mirar de recuperar les energies per no perdre de vista l’objectiu que persegueix l’equip.

Detalls de la trobada

Silla C.F.: Lucas, Onrubia, Abel, Coke, Camarasa, Capsi, Mauro (López 61 ‘), Pantoja (Nacho 78’), Ubach (Óscar 70 ‘), Verdú, Carles.

C.D. Eldense: Chema, Miguel (Habibe 46 ‘), Joel, Vela (Loren 50’), Torrent, Clausi, Chema Díaz (Solano 60 ‘), Crist, Jornet, Terol, Tortosa.

Gols: 1-0 Mauro 43 ‘; 2-0 Verdú 48 ‘

Àrbitre: Enrique Lluna Olarte va amonestar als locals Capsi, Pantoja, Coke i amb doble amonestació a Onrubia. També va amonestar als visitants Jornet, Joel, Torrent i Habibe.

Lloc: Poliesportiu “Vicent Morera”. Al voltant de 200 persones.

Hora: 17:00 hores.