```
jueves, 25 abril 2024

Derrota del Valencia CF en Mendizorroza (2-1)

El VCF va caure derrotat per 2-1 en Mendizorroza. Els nostres se posaren per davant amb gol de Carlos Soler, pero el conjunt basc va remontar gràcies als gols de Ibai i Katai.

Després d’uns minuts inicials en que els dos equips varen tractar d’estudiar el rival, va ser l’Alavés qui va disfrutar de la primera oportunitat de gol, amb un xut d’Ibai Gómez que parava molt segur Diego Alves. A poc a poc, el VCF va anar fent-se amb el control del baló, buscant trencar les línies d’un ordenat Alavés, entrenar pel gran Pellegrino, ex jugador i entrenador valencianista. I ho va aconseguir Siqueira, amb un centre perfecte als peus de Carlos Soler, que no va encertar a rematar entre els tres pals. Amb una pressió molt alta, el VCF aconseguia frenar l’eixida del baló del rival, i recuperava ràpid per a buscar la seua. Però la primera part va finalitzar sense que cap dels dos equips marcara el primer.

Voro havia afirmat en la roda de premsa prèvia que l’equip anava a competir, i així ho demostrava el conjunt valencianista, que malgrat a l’exigència física de tornar a jugar un partit només dos dies i mig després de la victòria davant el líder, no va baixar els braços. Diego Alves va fer una enorme parada en els primers minuts del segon temps, després d’un xut de Manu García des de dins de l’àrea. En els millors minuts de l’Alavés, que de nou va estar a prop de marcar amb un baló d’Ibai que rematava de primeres Santos i se’n anava molt a prop del pal. El primer tècnic en moure la banqueta va ser Pellegrino, que va donar entrada a Sobrino en lloc de Santos, canvi natural de davanter per davanter. I uns minuts després, va ser Voro qui donava entrada a Enzo Pérez en lloc de Munir. Abans, Diego Alves s’havia coronat amb una enorme parada després d’una jugada individual de Sobrino que va acabar amb un mà a mà. I en la rèplica va arribar el gol valencianista. Una gran falta de Parejo la va traure Pacheco i, el rebuig, el va aprofitar Carlos Soler per a marcar un gran gol. El VCF havia aguantar fins tindre el seu premi. Però uns minuts després, una gran jugada d’Ibai amb un ajustat xut al pal servia per a que l’Alavés empatara el partit. I a cinc minuts del final, Katai feia el segon. I per si això fora poc, Orellana va ser expulsat amb doble groga.