Desallotgen una discoteca de Benicàssim amb una ordre de tancament

El primer incident es va produir la passada Nit de cap d'any

L'alcalde de la localitat, Toni González, i el regidor d'Esports, Pau Bosch, van participar en la trobada esportiva-solidària.

Durant la nit de Sant Joan, la Policia Local de Benicàssim va haver de tancar per tercera vegada la discoteca Quattro 40 i precintar el local. Aquest fet es va produir per l’incompliment de l’ordre de tancament imposada al desembre, la qual cosa podria suposar la comissió “d’un delicte de desobediència”.

El primer incident es va produir la passada Nit de cap d’any, quan la policia va haver d’acudir al local i va instar a suspendre l’activitat per excés d’aforament en una festa privada per a menors i procedir al seu desallotjament.

PublicitatAVL

En este cas els pares dels menors van denunciar una estafa, perquè molts es van quedar al carrer malgrat haver comprat les entrades, a més van alertar que els tiquets incloïen copes i els menors no poden beure alcohol, actualment el cas es troba en seu judicial.

Dimarts passat van realitzar una altra festa, a pesar que incomplien l’ordre de tancament al desembre, amb els graduats d’ESO i uns dies després van anunciar la nit de Sant Joan, però la policia va frustrar les seues pretensions, va desallotjar i va clausurar el local.

Els joves que tenien previst anar a Quattro 40, van optar per traslladar-se a una altra discoteca, concretament Budha.

Esta publicació està disponible en : Valencià