Troben en l’estació d’autobusos de Madrid una xiqueta de 13 anys desapareguda en Gandia

La xiqueta havia viatjat pels seus mitjans per a conèixer a un jove de 22 anys que havia conegut per les xarxes socials.

Agents de la Policia Nacional han localitzat a Madrid a una menor de, 13 anys, desapareguda del seu domicili de la comarca valenciana de la Safor. La xica va ser localitzada en l’estació d’autobusos de Madrid on pel que sembla havia viatjat per a conéixer a un jove. La mare va acudir a comissaria a denunciar la desaparició.

Les investigacions es van iniciar quan una dona va acudir a la comissaria de Gandia a denunciar que desconeixia al parador de la seua filla de 13 anys. Immediatament els agents van establir un intens dispositiu de cerca de la menor i van esbrinar que la menor tindria la intenció de viatjar a Madrid, pel que sembla, per a conéixer a un jove amb el qual havia contactat per xarxes socials, que deia tindre 22 anys.

Rovira  

Els policies van localitzar l’autobús en el qual podria viatjar la menor, per la qual cosa van donar compte als agents de la Comissària de l’Estació Sud d’autobusos de Madrid per a informar de la possibilitat que en este autobús viatjara la menor. Agents d’esta unitat van establir un dispositiu de vigilància localitzant-la quan baixava d’este. La menor després de ser atesa i comprovar el seu bon estat va ser reintegrada a la seua família, sent rebuda per la seua mare en la comissaria de Gandia.

PublicitatJuega Limpio Orihuela