Localitzen a un veí de La Llosa que portava dos dies desaparegut del seu domicili

Localitzen a una persona desapareguda en La llosa, per a açò han format un dispositiu, en el qual han participat patrulles de la Guàrdia Civil d'Almenara, Borriana, Vall d'Uixó i Policia Local de La Llosa.

La Guàrdia Civil i la Policia Local han localitzat a un home veí de La Llosa, quan havia eixit del seu domicili. L’actuació es va iniciar arran d’una denúncia presentada el dia 15 del present mes en la Caserna de la Guàrdia Civil de Vall d’Uixó, on un home comunicava que el seu germà de 59 anys i resident a La Llosa, afectat amb problemes de memòria i mobilitat havia eixit del seu domicili i que no havia tornat.
Per aquest motiu es va iniciar un dispositiu de cerca, que va donar com a resultat la localització de l’extraviat el dia 17 de desembre en la partida ‘La Mina’ del terme municipal de La Llosa, per part de la Guàrdia Civil d’Almenara i Policia Local de La Llosa.
L’ancià es trobava molt desorientat. Immediatament va ser trasllat per una ambulància de Suport Vital Bàsic de Borriana al Centre Hospitalari La Mini Fe de Sagunt (València).
En el dispositiu han participat patrulles de la Guàrdia Civil d’Almenara, Borriana i Vall d’Uixó, i Policia Local de La Llosa, així com un helicòpter del Servei Aeri de la Guàrdia Civil amb seu a València.

CatalanSpanish