Desapareix una xica després de tenir una cita amb un desconegut

La seua mare va denunciar la desaparició després de no tindre notícies de la seua filla, que li havia enviat a través de Whatsapp la seua ubicació exacta.

140

La Guàrdia Civil investiga la desaparició d’una jove de 25 anys en la localitat valenciana de Manuel després d’acudir a una cita amb un desconegut el passat 7 de novembre vora les 6.00 hores del matí. Es tracta de Marta Calvo Burón, una dona de 25 anys, 1,65 d’alçada i complexió prima, ulls marrons i cabells castanys, segons la descripció difosa per l’associació SOS Desapareguts.

Va ser la seua mare la que va denunciar la seua desaparició detallant l’estat de la situació després de no tindre notícies de la seua filla, que li havia enviat a través de Whatsapp la seua ubicació exacta per si ocorreguera alguna cosa. Malgrat la precisió de l’última localització del seu telèfon mòbil, els agents del grup d’Homicidis de la Comandància de València no han aconseguit trobar cap pista sobre el parador de la xica, la qual cosa ha elevat la preocupació.

També s’han analitzat les càmeres de videovigilància dels voltants per a comprovar si hi ha imatges de la xica o de l’home amb el qual va quedar, i estan investigant els contactes mantinguts per la jove hores abans de desaparéixer, encara que no hi ha perquisicions suficients per a identificar a la persona amb la qual s’havia citat.

Este és el cartell de recerca amb la informació necessària per contactar en cas de disposar d’informació que ajude a trobar-la.