martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Una dona denuncia que el detingut per la desaparició de Marta Calvo la va intoxicar amb cocaïna en una cita sexual

Els investigadors fan una crida a la col·laboració de les persones que "puguen aportar una mica de llum" al cas.

Una altra dona ha denunciat que el detingut per la desaparició de la jove Marta Calvo la va intoxicar amb cocaïna durant una cita sexual mitjançant la pràctica coneguda com “festa blanca”, en la qual es barregen drogues i sexe.

Així ho ha confirmat el subdelegat del Govern en la província de València, Roberto González Cachorro, qui ha recordat que s’ha reobert la investigació d’altres dos casos de dones que exercien la prostitució mortes a València en circumstàncies similars per a veure si tenen relació amb l’arrestat, Jorge Ignacio P. També s’estudia si el sospitós ha actuat en altres comunitats autònomes.

En este sentit, el subdelegat ha fet una crida “a totes aquelles persones que puguen tindre alguna relació i aportar una mica de llum” al fet que col·laboren amb la investigació.

Sobre l’última denúncia d’una nova possible víctima de Jorge Ignacio P., el subdelegat ha ratificat la informació avançada el divendres pel diari ‘Levante-EMV’, que relata com una dona ha explicat als agents que va tindre una cita sexual amb l’acusat el passat estiu en la qual ell li va demanar el consum de drogues durant les relacions sexuals.

Assegura que, en un moment determinat, va perdre el coneixement després de consumir una beguda i, quan es va despertar, es va adonar que tenia droga en els seus genitals.

Últimas noticias

Contenido relacionado