20.5 C
Valencia

Desarticulada una organització dedicada al tràfic de drogues a València

S'han realitzat 5 registres en Llíria, Benaguasil i València.

- Publicitat -AVL

Dins dels serveis establits per a evitar el tràfic de drogues i la venda a la menuda de substàncies estupefaents a la província de València, l’Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Llíria ha desmantellat una organització.

En el marc de l’operació “PAPELINAS” iniciada per l’Equip de Policia Judicial la Guàrdia Civil de Lliria s’han detingut a 8 persones 6 homes i 2 dones de nacionalitats colombiana, peruana, espanyola i veneçolana per la seua implicació en delictes de tràfic de drogues i pertinença a organització criminal.

El començament de l’operació s’estableix el mes d’agost de 2019, i després de diverses accions operatives i d’anàlisis, s’ha aconseguit desmantellar 4 punts de venda, identificat a més de 100 clients.

Registres

S’han realitzat 5 registres en Llíria, Benaguasil i València, i s’han confiscat diferents quantitats de diners, 5 vehicles, joies, un regirar simulat, marihuana, cocaïna, a més de bàscules de pesatge, filferros i fragments de bosses.

Estes 8 persones s’encarregaven de la distribució operant com una organització criminal, on les tasques s’establien en jerarquia, arribant a ser organitzades per un home de nacionalitat colombiana, que al costat de la seua dona que portava la comptabilitat dels distribuïdors i feia igualment de distribuïdora operaven des d’un xalet aïllat de la localitat de Llíria.

Es va aconseguir identificar a altres membres de l’organització que exercien de distribuïdors i que eren subministrats pels primers, arribant a ser identificats pels clients com a treballadors del matrimoni i que distribuïen la substància en zones d’oci de la localitat i en comerços que regentaven de la localitat de València.

Finalment es va procedir a la identificació del supòsit proveïdor de cocaïna que operava des de la localitat de Benaguasil. Per al desenvolupament de l’Operació, es va sol·licitar a més de les unitats que desenvolupaven la investigació, el suport d’altres unitats, com el Servei Citològic, personal d’intervenció d’USECIC i USECÍA.

En una altra operació contra la venda de droga en Benigànim, agents de la Companyia de Xàtiva han detingut a un home de 49 anys que portava 30 grams de suposada cocaïna, a més de confiscar en el seu domicili diners en efectiu, precinte per a l’elaboració de paperines.
D’esta forma han desmantellat un punt de venda de droga.

Les diligències instruïdes han sigut entregades en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció núm. 6 de Llíria i d’Ontinyent.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,620FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià