Desarticulat un grup dedicat a la venda del tràfic de drogues a València

drogues policia

En total es van detenir a quatre persones

Es van confiscar substàncies estupefaents, diners i bàscules de precisió

Agents de la Policia Nacional han detingut a València, a quatre homes d’entre 33 i 42 anys, d’origen marroquí i espanyol, com a presumptes autors dels delictes de tràfic de drogues i pertinença a grup organitzat, després de la recerca i localització en tres registres domiciliaris, d’uns 5.007 grams de pèl que sembla haixix, 22 grams, de pèl que sembla cocaïna, 9.570 euros, 1.330 dírhams (moneda marroquina) i quatre bàscules de precisió.

Les recerques es van iniciar arran de la detenció de dues persones per un delicte contra la salut pública en el mes de desembre en comprovar que una persona visitava amb assiduïtat el domicili d’un dels dos arrestats.

Durant les recerques, els policies van esbrinar que aqueixa persona també visitava habitualment un altre domicili en el qual vivia una dona d’origen espanyol per a posteriorment veure’s breument amb altres pels voltants del domicili o en algun lloc més allunyat al que acudia en el seu vehicle. També es va poder constatar que un altre home que esperava en la porta del primer domicili, manipulava el seu telèfon mòbil fins que baixava un dels sospitosos, els quals feien algun tipus de transacció i posteriorment anar-se’n cadascun pel seu costat.

Seguint amb les recerques, els agents van comprovar la professionalitat de l’organització, ja que cadascun dels integrants tenia una funció, sent un el de guarda i custòdia de les substàncies estupefaents, altres dos els que traslladaven les substàncies de la casa on es guardava a la de venda i un altre el que exercia la venda directa.

Finalment els policies van practicar tres registres domiciliaris en els quals van detenir als seus habitants com a presumptes autors dels delictes de tràfic de drogues i pertinença a grup organitzat i van intervenir, substàncies estupefaents, pel que sembla cocaïna i haixix, diners en euros i moneda marroquina i quatre bàscules de precisió, per als registres es va comptar amb la Unitat de Guies Canins.

Els detinguts, tres d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.