Desarticulats dos grups organitzats de venda de drogues

Les investigacions van començar centrades en una família de Sagunt.

PublicitatAVL

Agents de la Policia Nacional han detingut a 22 persones, d’entre 20 i 63 anys, totes d’origen espanyol, com a presumptes autores dels delictes de tràfic de drogues i pertinença a grup criminal, desarticulant així dos grups organitzats de venda de drogues en la Comunitat Valenciana.

Es van realitzar 11 registres a València, Sagunt, Torrent i Elda (Alacant) en els quals es van intervenir un total de 320 grams de diverses substàncies estupefaents, sent el gruix de substància de cocaïna intervingut en el barri del Cabanyal, més de 12.000 euros, una pistola detonadora, una pistola d’aire comprimit, una táser i un vehicle.

PublicitatRovira  

Les investigacions es van iniciar el mes de juliol passat sobre una família establida a Sagunt que presumptament venia cocaïna a la menuda.

Durant les investigacions, els agents van detectar una ramificació d’este grup en la localitat alacantina d’Elda, així com el contacte amb un altre grup establit en el barri del Cabanyal de València que estarien dedicant-se a la mateixa activitat. Posteriorment, es va esbrinar que este últim grup disposava d’un possible revenedor.

A conseqüència de les investigacions, els investigadors van concretar l’organigrama de la xarxa de distribució i van determinar els qui serien els principals integrants de la trama delictiva, localitzant els domicilis dels investigats.

Finalment, els agents van practicar 11 registres simultanis, dos a Sagunt, set a València, un a Torrent i un altre a Elda –Alacant- en els quals es van confiscar cocaïna, heroïna, marihuana, haixix, més de 12.000 euros, una pistola detonadora, una pistola d’aire comprimit, una taser i un vehicle.

Els detinguts, catorze amb antecedents policials, han passat tretze a disposició judicial, quedant la resta en llibertat.