domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Desarticulen una xarxa de tràfic de drogues a Gata de Gorgos, Teulada, Moraira i Calp

En aquesta última localitat la venda es realitzava en una perruqueria, regentada per un dels detinguts.

Més de 80 agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil han participat en una macrooperació antidroga dedicada a l’haixix a escala internacional que operava a la Marina Alta i a la Costa del Sol. En total han detingut 18 persones de nacionalitats marroquina, francesa, índia i espanyola que transportaven la droga des del Marroc fins al sud de França, passant per les bases que havien establit a la Costa del Sol i a la Marina Alta.

Els agents han confiscat més de 400 quilos d’haixix, diverses armes de foc, més de 220.000 euros en efectiu i 6 vehicles d’alta gamma en una investigació que es va iniciar a la província d’Alacant el passat mes d’abril, durant l’estat d’alarma.

La “complexa organització criminal”, com l’ha qualificada la investigació, tenia dues branques. Una situada a la Costa del Sol, concretament a Estepona i Benahavís, que s’encarregava de l’adquisició directa de la droga al Marroc. I una altra branca es trobava a la Marina Alta, concretament a les localitats de Gata de Gorgos, Teulada, Moraira i Calp. Aquest grup es dedicava a l’emmagatzematge de la droga i el transport a França. 

A més, les forces de l’orde han desarticulat tres punts de venda d’haixix a Gata de Gorgos, Teulada i Calp. En aquesta última localitat la venda es realitzava en una perruqueria, regentada per un dels detinguts.

Últimas noticias

Contenido relacionado