PSPV i Compromís aproven la moció del PP per a desbloquejar la construcció del Regina Violant

El PP celebra que PSPV i Compromís reculen i accepten negociar el desbloqueig de les obres del Regina Violant.

AVL

A l’Ajuntament d’Almassora, PSPV i Compromís han aprovat la moció del PP que reclama, textualment, “reconduir, mitjançant l’oportuna negociació l’actual situació de bloqueig i paralització de les obres de construcció del col·legi Regina Violant, cercant un acord amb l’empresa adjudicatària perquè es reinicien immediatament les obres i no patisca més demores l’execució del projecte”.
La negociació, que el 17 de novembre de 2017 rebutjaven PSPV i Compromís en ple, s’aprova ara a proposta del PP, que elevava al ple de la corporació una moció que reclamava “seny”. “No hi ha política, si del que es tracta és de donar resposta a 630 alumnes, que segueixen esperant, després de prop d’onze mesos, que els qui governen el Consell troben solucions a la paralització de les obres de construcció d’aquest centre educatiu”, apunten els populars.
Des del Partit Popular, Luis Martínez, va agrair que ambdues formacions polítiques recularen. “És la postura més assenyada, la que esperen les famílies d’Almassora, que no facen política d’aquest tema i cerquen solucions en lloc d’enquistar els problemes”. Des d’Almassora, “creiem que com a responsables de l’adreça d’obra també tenim l’obligació de treballar en la recerca de solucions i no deixar passar els mesos esperant al fet que uns altres, en la Conselleria d’Educació, prenguen decisions que mai arriben”.
Així les coses, Martínez ha celebrat, que la   que el passat 23 de novembre Les Corts va aprovar per unanimitat, “també haja sigut recolzada a Almassora”. “Ara”, ha postil·lat el regidor del PP a Almassora, “és el moment de passar de les paraules als fets i prendre decisions que impliquen el desbloquege de la construcció d’aquest centre educatiu”.
Cal recordar, que aquest col·legi es va licitar el març de 2015, es va adjudicar al desembre d’aqueix mateix any i, passats dos anys, segueix pendent de la finalització d’obres.

- Advertisement -
CatalanSpanish