Mor un treballador després d’una descàrrega elèctrica quan fumigava una via de l’AVE a Silla

Un treballador de 38 anys ha mort este matí després de patir una descàrrega elèctrica en tocar la catenària d'una via de l'AVE a Silla.

Un treballador de 38 anys ha mort este matí després de patir una descàrrega elèctrica en tocar la catenària d’una via de l’AVE a Silla.

Segons el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) l’home fumigava una zona de la via de l’AVE en construcció entre els municipis valencians d’Almussafes i Silla quan ha patit una forta descàrrega, a conseqüència de la qual ha eixit disparat i ha mort.

Fins al lloc s’ha desplaçat una unitat del Servei d’Atenció Mèdica Urgència (SAMU) i també han sigut mobilitzats bombers del Consorci de València. Els serveis mèdics solament ha npogut confirmar la defunció del treballador de 38 anys per electrocució.

Segons fonts del Consorci de Bombers, van rebre l’avís aquest matí alertant que s’havia produït una explosió en la via fèrria a l’altura de l’encreuament amb la CV-42, en el terme municipal de Silla. El succés s’ha produït quan el treballador estava manipulant el producte fumigador i ha tocat la catenària de la via.

En el moment del accident hi havia dos operaris treballant en les labors de manteniment, però el succes no ha afectat a la circulació de trens ja que la zona afectada està encara sense servei.

Publicitat