21.7 C
Valencia

Descobreix com sol-licitar telemàticament els descansos per naixement o cura del menor

Amb l'ampliació del servei per als períodes successius s'agilita la resolució de la sol·licitud, a més d'evitar-se desplaçaments i esperes innecessàries

- Publicitat -AVL


L’Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) ha posat en marxa un servei telemàtic per a sol·licitar el gaudi dels períodes successius de permís derivats de la prestació per naixement
de fill/a, adopció o guarda amb finalitats d’adopció i a acolliment familiar, en el cas dels progenitors que opten per dividir este període.


Esta gestió es pot realitzar a través del portal La teua Seguretat Social. Ací ja es permetia la sol·licitud
telemàtica d’esta prestació amb certificat digital o usuari i contrasenya en Cl@ve permanent solo quan la petició de la prestació es feia per a períodes ininterromputs. Amb l’ampliació del servei per als períodes successius s’agilita la resolució de la sol·licitud, a més d’evitar-se desplaçaments i esperes innecessàries, en un moment en què les mesures de seguretat sanitària aconsellen disminuir l’atenció presencial en les oficines.

Actualment, el 20% d’estes prestacions es gaudeixen
en períodes successius La prestació per naixement i cura del menor protegeix els períodes de descans i permisos derivats del naixement de fill/a o l’adopció o guarda amb finalitats d’adopció i l’acolliment familiar.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià