Es facilitaran descomptes a titulars de Carnet Jove en el transport públic

L'IVAJ destina en 2020 un total de 587.000 euros en el programa Transport Jove de la Comunitat Valenciana.

El Ple del Consell ha aprovat quatre convenis de col·laboració entre l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i les empreses Autotransportes Col·lectius Castellonencs i la Hispà del Cid per a facilitar descomptes a joves titulars de Carnet Jove en el transport públic, a través de l’Abonament Transport Jove de la ciutat de Castelló i àrees interurbanes.

La dotació econòmica dels convenis és de 1.140 euros i els descomptes que permetrà seran vàlids a la ciutat de Castelló, així com en les línies que van al Grau, Almassora, Vila-real i Borriol, durant els 30 dies des de la primera validació, i amb un nombre il·limitat de viatges i transbords.

Amb estos acords que permeten la realització de descomptes tant en els abonaments com a través d’operadores de transport interurbà es compleixen dos objectius: d’una banda, es promociona l’ús del transport públic entre la població juvenil i, per un altre, es potencia la col·laboració amb joves que més intensament utilitzen estos mitjans de transport.

Programa Transport Jove

L’IVAJ destina en 2020 un total de 587.000 euros en el programa Transport Jove a través de 15 convenis per a facilitar a titulars de Carnet Jove el transport públic en la Comunitat Valenciana.

Dins de la xarxa Carnet Jove per a joves entre 14 i 30 anys, tots dos inclusivament, l’IVAJ finança els descomptes en l’Abonament Transport Jove en l’Area Metropolitana de València, la Targeta Mobilis Jove (Bono Jove) en la d’Alacant i el Bo·30 dies Jove en la de Castelló, així com a través d’operadores de transport interurbà per tot el territori de la Comunitat Valenciana.

Esta col·laboració entre l’IVAJ i les empreses de transport públic amplia la cobertura dels serveis per a la mobilitat que ofereix el Carnet Jove.CatalanSpanish