L’IVAJ inclou nous descomptes culturals amb el Carnet Jove en 2021

Teatres i filmoteques de l'Institut Valencià de Cultura (IVC) apliquen un 50% en les seues representacions.

El Carnet Jove de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), ha actualitzat les últimes ofertes especials que s’han incorporat en matèria d’espectacles teatrals per al mes de gener.

Concretament, els dies 8, 9 i 10 de gener, en el Teatre Principal de València, Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre presenten ‘T’estime si he begut’, d’Empar Moliner, un espectacle amb cançons a partir de relats adaptats per la mateixa autora, a través d’històries singulars protagonitzades per peculiars personatges una mica còmics.

L’entrada amb Preu Jove (fins a 30 anys) és de 12 euros i amb el Carnet Jove es poden obtindre dos entrades a Preu Jove per a les representacions de divendres 8, dissabte 9 i diumenge 10 de gener. Les entrades estan a la venda en les taquilles i entradas.com

Esta promoció està inclosa en l’oferta de l’Institut València de Cultura (IVC) amb un descompte del 50% en les seues representacions d’arts escèniques i concerts musicals per als titulars del Carnet Jove i un acompanyant com a oferta exclusiva tant a Alacant, Castelló i València. Este descompte no és aplicable a les programacions de públic familiar o infantil i queden exclosos els espectacles que tinguen una contractació especial.

Així mateix, en les filmoteques del IVC a Alacant, Castelló i València la persona titular del Carnet Jove pot obtenir fins a un 30% de descompte en la programació sempre que el preu de l’entrada no supere els 3 euros. Estos descomptes no seran aplicables a les programacions per a públic familiar o infantil que ja tenen reduït el seu preu d’entrada.

15% de descompte en els Arts i les Ciències

Amb el Carnet Jove es pot visitar el Hemisfèric (cinema IMAX, 3D i projeccions digitals), el Museu de les Ciències (innovador centre de ciència interactiva) i l’Oceanogràfic (el aquari més gran d’Europa), beneficiant-se d’un descompte del 15% en les entrades (de dia) combinades o no en la tarifa d’adult. Este descompte s’aplicarà quan es mostre el Carnet Jove en la compra de les entrades en les taquilles de la Ciutat dels Arts i els Ciències de València. El descompte únicament serà acumulable al descompte de família nombrosa i monoparental.

Teatres Olympia i Talía de València

Així mateix, amb el Carnet Jove s’aplica un 20% de descompte sobre el preu de les entrades en els següents espectacles del Teatre Olympia de València: ‘Burundanga’ fins al 24 de gener de 2021; l’estrena nacional de ‘La Coartada’,amb Gorka Otxoa, Maria Castro i Miguel Hermoso, del 28 al 31 de gener, i ‘La Crida, El Musical’, original de Javier Ambrossi i Javier Calvo, del 3 al 14 de febrer de 2021.

D’altra banda, en el Teatre Talía de València es representa fins al 31 de gener de 2021, ‘El mètode Grönholm’, una sàtira sobre el món dels processos de selecció de personal. Quatre aspirants a un càrrec d’alt nivell en una de les més prestigioses empreses multinacionals, es presenten per a la prova definitiva, que segueix un procediment gens convencional: el Mètode Grönholm.

El descompte s’aplica exclusivament al titular del carnet, tant en compra ‘online’ com en taquilla.

Carnet Jove al servei de la joventut

L’IVAJ actualitza en el seu web www.ivaj.gva.es tota la informació respecte a les 843 empreses i entitats que estan adherides a la xarxa Carnet Jove, d’elles 154 són ajuntaments i mancomunitats de la Comunitat Valenciana amb la següent distribució: 73 a la província de València, 53 en la d’Alacant i 28 en la de Castelló.

El Carnet Jove ofereix a la persona titular serveis i avantatges per a facilitar la seua mobilitat i intercomunicació, amb el programa Transport Jove, així com l’accés a béns i serveis de caràcter social, cultural, econòmic, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, de transport i similars.

Este programa de l’IVAJ es desenvolupa conjuntament amb la resta de comunitats autònomes i amb més de 30 països de l’entorn europeu que conformen l’Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), que garanteix la reciprocitat de les prestacions en els diferents països adscrits.

Actualment, el Carnet Jove de la Comunitat Valenciana integra també el Carnet de Alberguista internacional amb l’objectiu de millorar els avantatges que obté la gent jove.

Les ofertes especials s’actualitzen en la web, a mesura que són facilitades per les entitats adherides al Carnet Jove.CatalanSpanish