Descomptes de Carnet Jove amb Ferrocarrils de la Generalitat en València

El ple del Consell ha aprovat sengles convenis de col·laboració entre l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) amb Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i amb Actuacions Vallduxense S.L (AVSA) per a facilitar l’ús del transport públic entre les i els joves, fent econòmicament més accessibles els seus desplaçaments en l’àrea metropolitana de València.

Esta col·laboració entre l’IVAJ i les companyies d’autobusos amplia la cobertura dels serveis per a la mobilitat amb el Carnet Jove i afavoreix a joves entre 14 i 30 anys, tots dos inclusivament.

L’IVAJ destina en 2019 un total de 670.000 euros a través de 15 convenis per a facilitar a joves usuaris i usuàries de Carnet Jove el transport públic en la Comunitat Valenciana,

Conveni amb FGV

Les condicions de col·laboració entre l’IVAJ i FGV estableix l’aplicació d’un descompte del 15% sobre el preu fixat, a titulars del Carnet Jove en l’Abonament Transport Jove en l’àrea metropolitana de València. Amb les mateixes prestacions i característiques que l’actual Abonament Transport (vàlid en totes les zones -A, B, C i D i combinacions entres elles-, durant 30 dies des de la primera validació, amb un nombre il·limitat de viatges i transbords).

L’aportació econòmica de l’IVAJ a FGV per a l’exercici 2019 ascendeix a 166.430 euros.

Conveni amb AVSA

El Consell ha aprovat també el conveni amb Actuacions Vallduxense SL (AVSA), que estableix descomptes a través de l’Abonament Transport Jove en l’Area Metropolitana de València. L’aportació econòmica de l’IVAJ per a l’exercici 2019 ascendeix a 21.380 euros.

L’IVAJ desenvolupa mitjançant l’expedició del Carnet Jove programes destinats a promoure i facilitar l’accés de la població juvenil a serveis i productes de caràcter cultural, esportiu, recreatiu, de consum, transport i similars, amb la intermediació i, si escau, la concessió de determinats avantatges econòmics.

CatalàEspañol