Els sindicats desconvoquen la vaga del tramvia a València fins al 19 de juny per continuar el procés de negociació

L'assemblea celebrada pels representants sindicals ha acordat desconvocar la vaga cinc dies més

La direcció de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i el Comité de Vaga del col·lectiu de conducció de les línies tramviàries de València continuaran amb les negociacions, per superar el conflicte laboral plantejat pels maquinistes del tramvia.

L’assemblea de treballadors convocada pels representants sindicals ha acordat una nova desconvocatòria dels aturs previstos en les línies del tramvia de València, des del divendres dia 15 fins al pròxim dia 19 de juny.

En els pròxims dies, els representants dels sindicats (SIF, UGT, CC.OO., SCF, CGT i SF-IV) i tècnics de l’empresa prosseguiran les negociacions a fi d’aconseguir adequar els gràfics a les necessitats i plantejaments d’ambdos parts.

Aquesta és la quarta desconvocatòria parcial d’una vaga que porta més d’un any en vigor. La primera interrupció dels aturs va ser del 10 al 20 d’abril. La segona va ser una ampliació, ja que es va produir del 21 d’abril al 4 de maig, per possibilitar així la continuïtat de les negociacions que, finalment, no van fructificar en un acord definitiu. La tercera es va produir, del 7 a 14 de juny.

Publicitat