Una desena de ferits en les protestes en l’Aeroport de Barcelona

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès deu persones aquest dilluns en la terminal T1 de l'Aeroport del Prat Barcelona, on s'han concentrat uns 8.000 manifestants cridats per Tsunami Democràtic.

PublicitatAVL

El SEM també ha informat que dos dels atesos han sigut traslladats a centres sanitaris, i que cap presenta ferides de gravetat.

Al llarg de la jornada el SEM ha fet tres assistències més, sumant un total de 13, i a les 18.00 hores d’aquest dilluns atén diversos casos.

PublicitatRovira  

La Policia Nacional han carregat contra manifestants que intentaven accedir a la Terminal 1 i també ho han fet en algun moment els Mossos d’Esquadra en l’interior de la terminal per a evitar que els concentrats sobrepassaren el cordó policial.

Segons ha pogut comprovar Europa Press, s’han produït carreres en la zona d’aparcament per part dels manifestants perseguits per policies i s’han llançat alguns cons contra els agents, a més d’activar els extintors, la qual cosa ha generat fum en la zona.

Fonts policials han indicat que s’han llançat salves i s’ha usat un altre material antidisturbis, sense concretar, per a contindre els manifestants.