martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Desmantellada una organització a Cullera dedicada al tràfic de drogues

Per açò, es va iniciar l’operació “Entrepà” per part de la Guàrdia Civil de Cullera a fi de poder localitzar i detenir als autors d’aquests fets delictius.

Fase d’explotació
La fase d’explotació d’aquesta operació culmine amb la detenció de 8 persones 6 homes i 2 dones i nacionalitats espanyola, i colombiana, delictes contra la salut publica (trafique de drogues), usurpació d’estat civil, falsedat documental, contra la seguretat viària i pertinença a organització criminal.

S’ha aconseguit desmantellar un punt de venda de droga on dos dels detinguts realitzaven vendes a la menuda en la localitat de Cullera.
La recerca també aclarisc la identitat del proveïdor de les substàncies estupefaents, aquest home utilitzava a una tercera persona com a “mula” per a transportar la droga que estava camuflada en pastissos d’aniversaris, mitjançant l’ús d’autobús des de Madrid fins a Cullera.

Per a assegurar-se que la droga arribava a la seua destinació, seguia a l’autobús, amb el seu vehicul.
En els 3 registres practicats pels agents encarregats del cas, s’han confiscat justificants d’ingressos, retallades d’embolcalls de plàstic, dosi de cocaïna llestes per a la venda, llistes de deutors, substàncies de tall, precursors, receptes per a realitzar el tall de la droga, premses, bàscules de precisió, munició, passamuntanyes, grillets, pistoles tasser, uns 2,5 quilos de cocaïna, 150 grams de marihuana, 250 grams d’haixix, 6000 euros en efectiu i tres vehicles.
Les diligències han sigut lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 3 de Sueca.

Últimas noticias

Contenido relacionado