Desmantellat un cultiu de 600 plantes de marihuana en Manuel

Publicitat

Els detinguts també tenien en el seu poder una defensa elèctrica (tasser) i un puny americà

Dins dels serveis establits per a prevenir el tràfic i cultiu de substàncies estupefaents en la província de València, la Guàrdia Civil venia investigant des del passat mes d’agost, la possible existència d’una plantació de marihuana en l’acabe municipal de Manuel.

PublicitatRovira  

Per açò, es va iniciar l’operació “FALSIX” per part de la Guàrdia Civil de Carcaixent, a fi de poder localitzar i detenir als autors d’aquests fets delictius.

Fase d’explotació
La fase d’explotació d’aquesta operació culmine els dies 11 i 12 de setembre amb la detenció, en la localitat de Manuel de 2 homes de 25 i 30 anys i nacionalitats espanyola i romanesa, per delictes de cultiu de drogues tòxiques i tinença d’armes prohibides.

En aquest operatiu els agents van aconseguir desmantellar un cultiu de marihuana de 600 plantes que es trobaven ocultes en un camp de tarongers.
El pes total de plantes intervingudes ascendiria a prop d’1.000 quilos.
Els detinguts conreaven aquesta substància estupefaent per a subministrar-la en les comarques de la Ribera i la Safor.
Durant l’entrada i registre, es van trobar diverses armes catalogades com prohibides pel Reglament d’Armes, tals com una defensa elèctrica (tasser) i un puny americà. Al seu torn, també va ser localitzada una part de la caseta de aperos que es destinava a l’assecament de les plantes i que contenia una quantitat d’aquestes.
També es va intervenir diversos efectes destinats al manteniment, processament i cultiu de les plantes de marihuana.
Les diligències han sigut lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 5 d’Alzira.
L’operació segueix oberta, i no es descarta que es produïsquen noves detencions.

PublicitatJuega Limpio Orihuela