Desmantellat un punt de dipòsit d’armes i munició

diposit

 Es van realitzar dos registres i s’han intervingut 7 armes curtes de foc, 5.549 cartutxos de diferents calibres, 95 pistons detonadors i utilitzes utilitzats habitualment para recàrrega de munició

 En un dels domicilis es van confiscar diverses substàncies estupefaents

Agents de la Policia Nacional han desmantellat a Gandia un dipòsit d’armes i munició i detingut a dos homes d’origen espanyol, com a presumptes autors dels delictes de tinença il·lícita d’armes, dipòsit d’armes i dipòsit de municions. S’han realitzat dos registres en els quals han intervingut 5.549 cartutxos de diferents calibres, 7 armes de foc curtes, grilletes, navalles, un dosificador de pólvora, 95 pistons detonadors, un dosificador de pólvora i dues premses de recàrrega de munició. A un dels detinguts també se li imputa un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar i un altre contra la salut pública en intervenir-li un total de 60 grams de, pel que sembla, entre cocaïna, haixix i marihuana en un altre domicili.

Les recerques es van iniciar en activar els policies el protocol de violència de gènere i en fer les corresponents comprovacions per a determinar si el presumpte agressor poguera estar en possessió d’una arma de foc, els agents van esbrinar que van esbrinar que tenia una arma curta sense llicència, així com es podria estar dedicant a la venda de substàncies estupefaents pel que es va sol·licitar un manament d’entrada i registre per als dos domicilis en els quals residia de manera alterna.

Com a conseqüència dels registres, els agents van intervenir set armes curtes, la major part d’elles del calibre 9 mm, alguna sense nombre de sèrie; 5.549 cartutxos dels calibres 9 mm, del .38 especial i del .22; 95 pistons detonadors; 1 dosificador de pólvora; 2 premses de recàrrega de munició; entre altres efectes. La major part d’estos efectes es trobaven a l’interior d’una caixa forta del domicili patern que també va ser detingut.

Es dóna la circumstància que tant el dosificador de pólvora, els pistons detonadors com les premsa de recàrrega són útils dels quals habitualment s’empren per a la recàrrega de munició.

Els detinguts, un d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Publicitat