martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Desmantellat un punt negre de distribució d’haixix i cocaïna

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents de la possible existència d’un punt de venda de substàncies estupefaents a Oliva. Durant aquestes, els policies van esbrinar la identitat del sospitós i van localitzar el seu domicili pel qual van establir vigilàncies i seguiments.

En el transcurs de les recerques, els agents van comprovar que efectivament el sospitós realitzava contactes diaris amb diferents persones i que després d’entrevistar-se breument amb elles, es desplaçava fins al seu domicili per a tornar al cap de pocs minuts realitzant pel que sembla un intercanvi.

Els investigadors van identificar al sospitós i van localitzar entre les seues pertinences una placa d’haixix d’uns 100 grams pel que va ser detingut per un presumpte delicte contra la salut pública.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van realitzar un registre en el seu domicili d’Oliva on van intervenir uns 1.200 grams de, pel que sembla, haixix, uns 58 grams de, pel que sembla, cocaïna, 1.500 euros i dues bàscules de precisió.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado