Desmantellat un punt de venda de droga a Catadau

 A més d’intervenir haixix, cocaïna i marihuana, els agents han confiscat telèfons mòbils, documents amb anotacions, 785 euros en metàl·lic, una bàscula de precisió i diferent material susceptible de ser utilitzat per al cultiu de marihuana

Dins dels serveis establits per a prevenir el tràfic i cultiu de substàncies estupefaents en la província de València, la Guàrdia Civil de Llombai i Carcaixent han aconseguit desmantellar un punt de venda de droga en la localitat de Catadau.
L’operació “PORTUCAO” desenvolupada pels agents de les poblacions abans esmentades s’ha saldat amb la detenció de dues persones que regentaven un bar on es dedicaven al tràfic de drogues a la menuda.
Fruit de les intenses gestions realitzades i de les perquisicions obtingudes pels components encarregats d’aquest operatiu es va poder confirmar que el domicili dels detinguts s’utilitzava de laboratori per a preparar les substàncies estupefaents.

Rovira  

Fase d’explotació
La fase d’explotació d’aquesta operació culmine amb la detenció d’aquestes dues persones un home i una dona de 28 i 30 anys i de nacionalitat espanyola per delictes contra la salut pública.
En el registre practicat en el domicili situat a Catadau es va poder intervenir 1.900 grams de marihuana, 20 grams de cocaïna i 70 grams d’haixix. A més d’aquestes drogues els agents han intervingut multitud d’objectes susceptibles de ser utilitzats per al cultiu de marihuana.
Les recerques indiquen que estaven preparant dosis d’aquestes drogues per a vendre-les en les festes de la localitat.
Les diligències han sigut lliurades en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció núm. 3 de Picassent.

PublicitatJuega Limpio Orihuela