Desmantellat un cultiu Indoor de més de 600 plantes de marihuana en un habitatge de Montserrat

Amb aquesta operació s'han confiscat més de 600 plantes de marihuana i material utilitzat per al cultiu d'aquesta substància.

Dins dels serveis establerts per a evitar el cultiu i elaboració de substàncies estupefaents a la província de València, la Guàrdia Civil de Llombai venia investigant la possible existència d’una plantació clandestina de cultiu il·legal de marihuana en un habitatge pròxim a la població de Monserrat.

En el marc de l’operació “AMORRA” iniciada per la Guàrdia Civil de Llombai i en col·laboració de la Policia Local de Monserrat s’ha detingut a dos homes de 22 i 29 anys i de nacionalitat croata per la seva implicació en els delictes de cultiu i elaboració de substàncies estupefaents i defraudació del fluid elèctric.

Rovira  

Modus operandi

Un dels detinguts residia en l’habitatge registrat, encarregant-se de vigilar i cuidar el laboratori clandestí que es trobava a l’interior de l’habitatge, ocupant uns 100 metres quadrats.

L’altre home detingut, era l’encarregat de donar instruccions respecte a la manera i forma de donar les cures i supervisió a la plantació clandestina, donant sortida en el mercat il·lícit a la substància estupefaent.

Amb aquesta actuació s’han pogut intervenir 612 plantes de marihuana amb un pes aproximat de més de 50 quilograms bruts d’aquest de substància estupefaent que formaven part del cultiu “indoor”.

A més de les plantes intervingudes en aquestes operacions, els agents en el registre realitzat van trobar múltiples efectes per al cultiu, creixement i floració de la marihuana que formaven un sofisticat sistema per a la producció de la marihuana amb una gran infraestructura de maquinària i eines.

Les diligències instruïdes han estat lliurades en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció núm. 2 de Picassent.

PublicitatJuega Limpio Orihuela