martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Desmantellats 3 punts negres de distribució drogues i detingudes 12 persones

Els agents van realitzar sis registres domiciliaris on van intervenir 150 grams de, pel que sembla, cocaïna, 550 grams de marihuana, 350 plantes de marihuana, un arma de descàrrega elèctrica tasser, tres armes blanques, set telèfons mòbils d’alta gamma, cinc bàscules de precisió, material per al cultiu de marihuana, i per a la manipulació, cort i empaquetat de cocaïna i 3.900 euros en efectiu.

Les recerques es van iniciar a la fi de l’any 2016 en tenir coneixement els agents de la possible existència d’un clan familiar dedicat a la venda i al cultiu de substàncies estupefaents a Alzira. Durant aquestes, els policies van esbrinar la identitat dels sospitosos i van localitzar els seus domicilis així com els dels col·laboradors aliens a la família, per la qual cosa van establir diverses vigilàncies i seguiments.

En el transcurs de les recerques, els agents van comprovar que efectivament hi havia tres domicilis dedicats a la venda de les substàncies, així com altres dos dedicats a guardar-les, perquè en cas de ser localitzats, evitar que es trobaren quantitats més importants de droga. Una de les precaucions que prenien era guardar part de la droga en una arqueta del subministrament públic d’aigua potable.

Els investigadors van esbrinar que aquest grup pel qual sembla distribuïa cocaïna i marihuana per diverses poblacions de la província de València amb una mitjana de 25 vendes diàries per habitatge al dia, incrementant-se la xifra de cara per cap de setmana.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van realitzar sis registres a Algemesí on van intervenir 150 grams de, pel que sembla, cocaïna, 550 grams de marihuana, 350 plantes de marihuana, un arma de descàrrega elèctrica tasser, tres armes blanques, set telèfons mòbils d’alta gamma, cinc bàscules de precisió, material per al cultiu de marihuana, i per a la manipulació, cort i empaquetat de cocaïna i 3.900 euros en efectiu.

Finalment els agents van detenir als sospitosos pels presumptes delictes de pertinença a organització criminal, defraudació de fluid elèctric i delicte contra la salut pública.

Dels detinguts, tres dones i dos homes amb antecedents policials, set van passar a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado