jueves, 18 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Desmantellats diversos punts de venda de cocaïna i heroïna en el Marítim

Els arrestats, cinc dones i quatre homes, d’entre 18 i 48 anys, d’origen espanyol, pertanyents a diverses famílies tenien un repartiment de funcions. Els agents van realitzar cinc registres en domicilis situats en el mateix carrer on van intervenir uns 12 grams de, pel que sembla, cocaïna, uns nou grams de, pel que sembla, heroïna, uns 58 grams de, pel que sembla, marihuana, una bàscula de precisió i uns 2.500 euros.

L’operació Trasmallo es va iniciar en el mes de maig on els policies en una entrada i registre van detenir a quatre persones que presumptament es dedicaven a la menuda de cocaïna i heroïna.

Durant les vigilàncies els policies van observar un augment de tràfec de persones a diversos domicilis situats en un mateix carrer del barri de les Casetes Roses del districte de Marítim, així com que en aquests vivien persones pertanyents a diferents famílies.

Rols diferents

Durant les recerques, els policies van esbrinar que cada membre de la família tenia una funció específica; uns realitzaven tasques de vigilància per a avisar en detectar la presència policial, uns altres ocultaven les substàncies o realitzaven funcions de correu traslladant la substància d’un lloc a un altre, i uns altres els que proveïen. Totes les famílies tenien en comú el punt d’adquisició.

Continuant amb les recerques, els agents van esbrinar que en detectar la presència policial, els compradors pel que sembla consumien la substància estupefaent adquirida a l’interior dels portals, en presència tant de veïns com a vegades de menors.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van realitzar cinc entrades i registres en domicilis de les Casetes Roses on van detenir a nou persones i van intervenir uns 12 grams de, pel que sembla, cocaïna, uns nou grams de, pel que sembla, heroïna, uns 58 grams de, pel que sembla, marihuana, una bàscula de precisió i uns 2.500 euros.

Els policies es van trobar amb fortes mesures de seguretat que presentaven les portes per a accedir als domicilis amb murs de contenció, barres de ferro i portes blindades de ferro.

En aquesta operació han participat agents de la Comissaria de districte de Marítim, GOES i UIP de València.

Els detinguts, vuit amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado