Desmantellats tres laboratoris de marihuana amb més de 6.300 plantes

Un dels detinguts portava una documentació falsificada.

Publicitat

Agents de la Policia Nacional han desmantellat tres laboratoris de marihuana i detingut a sis persones de 28 i 35 anys, d’origen serbi, com a presumptes autores dels delictes contra la salut pública, infracció de la llei d’estrangeria i un d’ells de falsedat documental.

Es van realitzar tres registres en les localitats de La Pobla de Vallbona, Riba-roja de Túria i L´Eliana, en els quals van ser intervingudes 6.300 plantes de marihuana, 70 pastilles d’èxtasis, 3.200 euros, dos vehicles, telèfons mòbils, tablets i tots els elements necessaris per al cultiu d’aquesta planta.

PublicitatRovira  

Les investigacions van començar al setembre després de localitzar a una persona en una zona pròxima a un xalet de la localitat valenciana de Pobla de Valbona, en el qual es va introduir i del qual emanava una gran olor a marihuana i un fort soroll d’aparells elèctrics. Els policies van esbrinar que pel que sembla els habitants portaven poc temps residint en el xalet i el consum elèctric estava molt per damunt del considerat habitual en un domicili.

Continuant amb les investigacions i després de les pertinents vigilàncies els agents van localitzar un cotxe a Vinaròs que després de ser interceptat van localitzar en el seu interior una bossa amb 70 pastilles d’èxtasis i 750 euros, per la qual cosa van detindre a l’únic ocupant del vehicle que va resultar ser un home d’origen serbi en situació irregular al nostre país.

Tres registres en tres localitats diferents

Arran d’aquesta detenció, l’endemà es va realitzar una entrada i registre en el xalet de Pobla de Vallbona en el qual es van localitzar tres habitacles amb hivernacles de marihuana amb més de 3.400 plantes en diferents fases de creixement, 550 euros, així com tots els elements necessaris per al seu cultiu i es va detindre a les dues persones que estaven a l’interior de l’habitatge, les quals es trobaven a cura de la plantació, com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública.

Després del primer registre els policies van localitzar altres dos habitatges més, una a Riba-roja de Túria on es van intervindre 1.670 plantes de marihuana de 1,5 metres, situades en dues grans plantes (soterrani i semisoterrani), telèfons mòbils, una tablet i un portatil i es va detindre a una persona; i una altra en L´Eliana, on es van intervindre 1.200 plantes de marihuana, en fase de creixement, 1.990 euros i es van detindre a altres dues persones. En tots dos casos es van intervindre tots els materials necessaris per al cultiu de les plantacions.

PublicitatJuega Limpio Orihuela