Destrueixen 17,5 kg d’explosius a Villar de l’Olmo (Requena)

Eran 17.5 kg d'Amonita en format de cartutxos, 8.5 metres de metxa lenta embreada i 10 detonadors pirotècnics ordinaris, localitzats en Villar del Olmos.


El passat dia 14 d’este mes, una dona va acudir a la Guàrdia Civil de Requena comunicant l’aparició d’una caixa de supòsits explosius en el seu habitatge de la pedania de Villar dels Olmos.


Una vegada coneguts els fets, l’Equip de desactivació d’Explosius de la Guàrdia Civil de València, es van desplaçar al lloc, comprovant que es tractava d’explosius amb els etiquetatges caducats i deteriorats, 17.5 kg d’Amonita en format de cartutxos, 8.5 metres de metxa lenta embreada i 10 detonadors pirotècnics ordinaris.
Els explosius van ser destruïts pels agents en una pedrera del terme municipal de Buñol zona indicada per a estes comeses.

Des de la Guàrdia Civil de València es recorda que la manera d’actuar davant la troballa d’algun artefacte explosiu consisteix a no tocar, ni manipular l’objecte i avisar immediatament a la Guàrdia Civil a través del 062.

CatalàEspañol