Detecten listeriosi en la carn mechada de ‘Sabores de Paterna’

Esta alerta arriba després del brot de listeriosi provocat per l'empresa Magrudis en distribuir carn metxada contaminada amb l'esmentada bacteri, que ha sumat més de 200 afectats a Andalusia.

La Conselleria de Salut i Famílies de la Junta d’Andalusia ha declarat este divendres una nova alerta sanitària nacional de listeriosi en relació a la carn metxada ‘Sabors de Paterna’, fabricada a Paterna de Rivera (Cádiz). En una roda de premsa a la seu de la Conselleria, a Sevilla, el titular andalús de Salut, Jesús Aguirre, ha precisat que esta alerta sanitària nacional s’ha establert a les 12.58 hores d’este divendres.

L’empresa ha estat tancada mentre els inspectors realitzen tot el protocol de recollida de mostres. Mentrestant s’estan trucant als proveïdors de Cadis, Madrid, Huelva i Màlaga.

Rovira  

Des de la Conselleria de Presidència subratllen que “no hi ha un segon brot de listeriosi”, fa una crida a la calma, i adverteix que cap dels 207 afectats per la infecció pot associar-se a la carn de Sabors de Paterna, sinó de la principal empresa investigada: Magrudis.

PublicitatJuega Limpio Orihuela