Detenen a la Vila Joiosa a un autor de diversos robatoris amb força en cases

La col·laboració ciutadana ha sigut clau per a la detenció del presumpte lladre, que ha sigut detingut per la Policia Local. És d'origen algerià i té antecedents per robatoris en altres comunitats.

Els agents de la Policia Local de la Vila Joiosa han detingut a un home per temptativa de robatori en diversos habitatges de la localitat. El presumpte lladre va recórrer diversos pisos de l’immoble forçant portes fins a ser sorprés pels propietaris, els qui van avisar a la Policia Local.

Els fets van ocórrer dilluns passat 13 de juliol entorn de les 18.30 hores, després d’una trucada que alertava a l’Oficial coordinador de la Policia Local que en l’Av. Mariners de la Vila hi havia un individu forçant portes en diversos pisos de diferents plantes d’un bloc de cases. El sospitós de robatori va emprendre la fugida després de ser sorprés pels propietaris del bloc de cases.


Una patrulla de la Policia Local es va traslladar immediatament fins a l’edifici referit a fi de l’esbrinament dels fets. L’individu pretenia fugir de l’interior de la finca, i gràcies a la col·laboració ciutadana dels veïns i veïnes afectades, les unitats UPOJU i BRAVO de la Policia Local de la Vila Joiosa van procedir a la seua identificació i detenció per temptativa de robatori amb força.

L’individu, d’origen algerià, té diversos antecedents per robatori amb força comés en diferents comunitats autònomes com Andalusia o Canàries, a més d’antecedents per falsificació de documents. El presumpte lladre va ser traslladat fins a les dependències policials, on va quedar a disposició judicial.

CatalanSpanish