Detenen a un home a Xàtiva per agarrar el cul a una dona de 67 anys i ensenyar-li els seus genitals

La víctima es va girar i va intentar agarrar-li de les seues parts íntimes, i va veure que estaven nues i en erecció

lloguers

Agents de la Policia Nacional han detingut a Xàtiva a un home de 26 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual, després de presumptament agarrar de manera sorprenent a una dona del cul quan anava a entrar al portal del seu domicili.

La víctima, una dona de 67 anys, es va espantar pel que va tractar de girar-se i agarrar-li de les seues parts íntimes quan va comprovar que estaven nues i en erecció.

Les investigacions es van iniciar el deu de maig en tindre coneixement els agents que una dona quan anava a accedir al portal del seu domicili a Xàtiva, pel que sembla havia sigut abordada per l’esquena per un home que la va agarrar fortament del cul, alhora que mostrava una respiració estranya, ha indicat la Prefectura en un comunicat.

Durant les investigacions, els policies van esbrinar que la víctima, espantada, va tractar de girar-se, i per a defensar-se li va agafar els genitals que estaven al descobert i en erecció, amb la cremallera dels pantalons oberta.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van esbrinar la identitat del sospitós que el dilluns al migdia va ser localitzat en un carrer, per la qual cosa després de ser identificat va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat