domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detenen a una dona que va tractar d’arrabassar la motxilla a un home en cadira de rodes

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a una dona de 49 anys, d’origen espanyol, com a presumpta autora d’un delicte de robatori amb violència, després d’intentar arrabassar la motxilla a un home que anava en una cadira de rodes. Els agents la van detenir gràcies a la col·laboració d’uns ciutadans que van observar l’agressió i la van retenir fins a l’arribada dels policies.

Els fets van ocórrer quan agents que patrullen en servei de prevenció de la delinqüència en el districte de Proveïments van ser requerits per uns ciutadans que els van manifestar que en un parc proper hi havia dues persones forcejant. Immediatament els policies van acudir al lloc van observar com un home tenia retinguda a una dona.

Els policies van esbrinar que instants abans quan a un home que anava en cadira de rodes que estava al parc se li havia acostat una dona preguntant-li si caminava, moment en què de forma violenta li va tractar d’arrabassar una motxilla que portava.

Una parella va veure l’agressió pel que van acudir a ajudar-li, d’una banda el ciutadà va aconseguir apartar a la sospitosa de la víctima i retenir-la fins a l’arribada dels agents. Els policies després dels esbrinaments pertinents la van detenir com a presumpta autora d’un delicte de robatori amb violència.

La detinguda, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado