Detenen instants després a un home que acabava de robar en una entitat bancària de València

Agents de la Policia Nacional han detingut la matinada del dijous en un carrer del districte de Centre de València a un home de 39 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en una entitat bancària de València, a la qual va accedir després de pel que sembla forçar la porta de l’oficina i una vegada en el seu interior regirar tots els calaixos i armaris. El sospitós va ser localitzat pels voltants que al adonar-se de la presència policial va tractar de fugir pujant-se a un taxi. Els policies li van intervenir unes alicates, dos tornavisos, dues llanternes, quatre navalles multiús, un parell de buates i uns 39 euros.

Els fets van ocórrer la matinada del dilluns quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats perquè es dirigiren a una entitat bancària de València on pel que sembla havia saltat diverses alarmes i a l’interior de l’oficina hi havia un home.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc i al costat d’un vigilant de seguretat van realitzar una inspecció de l’oficina, observant que la porta d’accés a la mateixa es trobava oberta i apalancada, i que a l’interior tots els armaris i calaixos estaven regirats, no localitzant a ningú. La caixa forta a la vista es trobava intacta.

Els policies van comunicar a la resta d’indicatius policials les característiques físiques del sospitós, quan instants després, un d’aquests va observar per un carrer proper al lloc a un home que coincidia amb les característiques físiques aportades, per la qual cosa li van donar l’alt.

El sospitós al adonar-se de la presència policial, va tractar de fugir pujant-se a un taxi, sent interceptat pels agents al moment en què alçava el braç per cridar-ho.

Els policies li van realitzar un escorcoll superficial, localitzant-li diverses eines que s’utilitzen habitualment per cometre robatoris amb força, així com van observar que aquestes estaven mellades per zones no habituals al seu ús quotidià.

Finalment, els agents després de realitzar diverses comprovacions ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força, així com li van intervenir la a dalt citat.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.